Om oss

Som ett komplement till en sund livsstil har NaturaMed Pharma vuxit till att bli en av Nordens ledande leverantör av kosttillskott via abonnemang. Sedan 1992 har över en miljon kunder valt att ta hand om hälsan med produkter från NaturaMed Pharma. Vårt motto är att våra kunder ska få mer ut av livet, och sträcker oss lite längre för att uppnå detta!

Rena och testade ingredienser

Våra kosttillskott är baserade på rena och testade ingredienser. Vi följer farmaceutisk standard GMP, och alla råvaror levereras till vår norska producent (PharmaTech AS) med mikrobiologiskt certifikat. När du väljer produkter från NaturaMed Pharma, skall du veta att kosttillskotten är norskproducerade och norskutvecklade, gjort på de finaste och renaste ingredienserna som finns på marknaden.

Kvalité till rimligt pris

Att köpa kosttillskott direkt från oss, innebär att vi kan hålla priserna nere trots höga kvalitétskrav. Det kostar ingenting att bli medlem, och vi erbjuder flexibla leveranser för att du ska få maximal frihet och bästa möjliga service. Det är aldrig någon bindingstid eller köpkrav knutet till våra abonnemang, vi vill att det skal vara enkelt att vara kund hos oss.

Vår kundservice finns här för dig

Vår kundservice hjälper dig på bästa sätt så att du blir nöjd. Ring på telefon 054-52 25 40 varje vardag kl. 08.00-16.30. För att ge dig maximal frihet, flexibilitet och bästa möjliga kundservice, skräddarsyr vi leveranserna till just dina behov.

Ja tack, jag vill gärna prova NYHETEN Collagen Plus® GRATIS* i 30 dagar!

    Fält markerade med * är obligatoriska.

    Trygg och säker beställning. PostNord levererar

    Levereras direkt i din brevlåda. Trygghetsgaranti