Om oss

BioMed Pharma AB är en innovativ norsk leverantör av kosttillskott med en tydlig vision: Vi sätter kvalité före kvantitet! Vi har över 20 års erfarenhet i branschen, och vår kärnverksamhet är att skicka högkvalitativa kosttillskott direkt hem till konsument.

Rena och testade ingredienser

Våra kosttillskott är baserade på rena och testade ingredienser. Vi följer farmaceutisk standard GMP, och alla råvaror levereras till vår norska producent (PharmaTech AS) med mikrobiologiskt certifikat. När du väljer produkter från BioMed Pharma, skall du veta att kosttillskotten är norskproducerat och norskutvecklat, gjort på de finaste och renaste ingredienser som finns på marknaden.

Kvalité till rimligt pris

Att köpa kosttillskott direkt från oss, innebär att vi kan hålla priserna nere trots höga kvalitétskrav. Det kostar ingenting att bli medlem, och vi erbjuder flexibla leveranser för att du ska få maximal frihet och bästa möjliga service. Det är aldrig någon bindingstid eller köpkrav knutet till våra abonnemang, vi vill att det skal vara enkelt att vara kund hos oss.

Vår kundservice finns här för dig

Vår kundservice hjälper dig på bästa sätt så att du blir nöjd. Ring på telefon 0771- 67 70 00 varje vardag kl. 08.00-15.00. För att ge dig maximal frihet, flexibilitet och bästa möjliga kundservice, skräddarsyr vi leveranserna till just dina behov.

Över 50 000 norrmän äter Collagen Plus® varje dag!

Jag vill gärna prova Collagen Plus® KOSTNADSFRITT* i 60 dagar!


    Fält markerat med * är obligatorisk.    Trygg och säker beställning. PostNord levererar

    Levereras direkt i din brevlåda. Trygghetsgaranti