Vanliga frågor

Av: NaturaMed Pharma | Uppdaterad: 19. september 2022 


Vi pratar med hundratals kunder varje dag, och vi har sammanställt de vanligaste frågorna som våra kunder undrar över.

Hur fungerar abonnemanget?

Svar: Det skall vara enkelt och smidigt att handla hos oss. Du får därför försändelsen direkt i brevlådan så att du inte riskerar att kapslarna tar slut. Den första försändelsen är kostnadsfri och innehåller 30 dagars förbrukning – du betalar endast 89 kr i frakt* och fakturan medföljer. Därefter levereras Collagen Plus var fjärde månad för 796 kr, fraktfritt levererat.

* Du betalar endast 89 kr i frakt på första försändelsen.

Kan jag ändra leveranserna?

Svar: Du kan ändra leveranserna precis som du önskar. Ta en paus, stoppa eller ändra tidsintervallet så att det passar dig. Vår kundservice hjälper dig på bästa sätt så att du blir nöjd. För att du ska få maximal frihet, flexibilitet och bästa möjliga service, finns ingen bindningtid eller köptvång som är knutet till abonnemanget. Ring oss på telefon 054-52 25 40 mån-fre 08.00-17.00, eller skicka e-post till post@naturamedpharma.se.

Kom ihåg! Tar du dubbel dos får du meddela kundservice så att de kan anpassa din nästa leverans.

Vad innehåller Collagen Plus®?

Svar: Collagen Plus innehåller kollagen typ l & ll, norsk laxolja, C- och D-vitamin och mangan. C-vitamin bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för broskets och benstommens normala funktion. D-vitamin bidrar till att bibehålla normal benstomme och muskelfunktion. D-vitamin bidrar också till ett normalt upptag och utnyttjande av kalcium och fosfor. Mangan bidrar till att bibehålla normal benstomme och till normal bildning av bindväv, samt skydda cellerna mot oxidativ stress.

Vad är kollagen?

Svar: Kollagen är det viktiga proteinet i bindväven hos människor, och 70 % i brosket består av kollagen. Man kan säga att kollagen fungerar som stötdämpare i lederna och på samma sätt som en motor, behöver även lederna smörjas och regelbunden service.

Vad är speciellt med kollagenet i Collagen Plus®?

Svar: Collagen Plus innehåller odenaturerad kollagen typ l och ll. Kollagen typ l finns i bland annat hud, senor, hår och kärl medan kollagen typ ll är den viktigaste beståndsdelen i brosk. I Collagen Plus är huvudinnehållet från odenaturerad kollagen typ ll från kyckling, men det finns spår av typ l.

Varför väljer vi odenaturerad kollagen?

Svar: Att vi väljer att använda odenaturerad kollagen betyder att du får i dig kollagen i naturlig form utan kemisk bearbetning eller värmebehandling av råvaran. Vi väljer endast ingredienser av bästa kvalitet och denna form av kollagen är vi glada att kunna erbjuda våra kunder.

Hur länge och hur många kapslar ska jag ta?

Svar: Du får prova Collagen Plus helt kostnadsfritt i 30 dagar* eftersom det tar tid för kroppen att ställa om sig. Vi rekommenderar dig att ta angiven dagsdos, 2 kapslar, så att innehållet i Collagen Plus kan göra jobbet. Hur användandet av kosttillskottet upplevs är individuellt, men feedbacken från våra kunder är att ha tålamod och att ta kapslarna regelbundet och kontinuerligt.

TIPS! Förvara burken tillgänglig och synlig. Många väljer att ha den på köksbänken, så att de inte glömmer att ta kapslarna.

* Du betalar endast 79 kr i frakt på första försändelsen.

Är det något jag måste ta hänsyn till när jag äter Collagen Plus®?

Svar: Tar du kapslarna på tom mage, kan det för vissa leda till lös mage. Vi rekommenderar att du tar kapslarna i samband med måltid. Om du tar läkemedel och är osäker om det kan kombineras med kosttillskott, råder vi dig att kontakta din läkare.

Är Collagen Plus® norskt?

Svar: Collagen Plus är utvecklat och producerat i Norge, och framställs av företaget Pharmatech på deras hypermoderna fabrik, enligt farmaceutiskt standard Good Manufacturing Practice (GMP).

Vem är kunderna som syns i marknadsföringen?

Svar: Vi får dagligen feedback från nöjda kunder vilket både glädjer och berör oss. Många rekommenderar Collagen Plus till familj, vänner och bekanta, och delar gärna med sig av sina erfarenheter. Alla våra kundhistorier är därför verkliga berättelser från glada och aktiva kunder som hoppas att även andra ska få uppleva den äkta Collagen Plus känslan. 

Vi tycker det är roligt att få lov att förmedla våra kunders egna erfarenheter, eftersom det är användaren som känner sig själv och sin egen kropp allra bäst. Skicka ett mejl till oss på post@naturamedpharma.se om du vill dela med dig av din historia!

Hälsoeffekter

Collagen Plus innehåller kollagen typ l & ll, vitamin-D, norsk laxolja, mineralen mangan, och antioxidanten C-vitamin.

 • NYHET! Boswellia serrata bidrar till att hålla lederna bekväma.
 • C-vitamin bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för broskets och benstommens normala funktion.
 • D-vitamin bidrar till att bibehålla normal benstomme och muskelfunktion, samt ett normalt upptag och utnyttjande av kalcium och fosfor.
 • Mangan bidrar till att bibehålla normal benstomme och till normal bildning av bindväv, samt skydda cellerna mot oxidativ stress.
 • C- och D-vitamin bidrar till immunförsvarets normala funktion.

Relaterade artiklar:

Detta innehåller Collagen Plus ®

När du kompletterar din diet med Collagen Plus®, får du i dig kollagen, virgin laxolja med omega 3, antioxidanter och vitaminer.

Läs mer »

Så använder du Collagen Plus ®

Det tar tid för kroppen att ställa om sig. Tips från våra kunder är att ha tålmod och att ta kapslarna kontinuerligt.

Läs mer »

Ja tack, jag vill gärna prova Collagen Plus® GRATIS* i 30 dagar!

  Fält markerade med * är obligatoriska.

  Trygg och säker beställning. PostNord levererar

  Levereras direkt i din brevlåda. Trygghetsgaranti