6 goda skäl att använda Collagen Plus ®

Av: NaturaMed Pharma | Uppdaterad: 23. juni 2022


Den otroliga bästsäljaren Collagen Plus har provats av över 200 000 personer i Norden. På den svenska marknaden har Collagen Plus funnits sedan 2018. Nu har Collagen Plus blivit ännu bättre. Collagen Plus innehåller nu även Boswellia serrata, som bidrar till att hålla lederna bekväma. Här är 6 goda skäl att använda Collagen Plus:

1. NYHET! Boswellia serrata bidrar till att hålla lederna bekväma.

Collagen Plus innehåller koncentrerade källor till odenaturerat kollagen typ I och II, virgin laxolja från Norges västkust, mangan, vitaminerna C och D, samt den senaste ingrediensen Boswellia serrata. Boswellia serrata är en traditionell ingrediens som i flera hundra år har använts både på utsidan av kroppen och som ett kosttillskott. Ingrediensen bidrar till att hålla lederna bekväma. Denna kunskap har vi tagit med oss in i Collagen Plus för att göra kosttillskottet ännu bättre.

2. Hälsovinster godkända av svenska myndigheter

LEDER: NYHET! Boswellia serrata bidrar till att hålla lederna bekväma.
MUSKLER: D-vitamin bidrar till att upprätthålla en normal benstomme och normal muskelfunktion, samt normalt upptag/utbyte av kalcium och fosfor.
BROSK: C-vitamin bidrar till normal kollagenbildning som är viktigt för broskets och benstommens normala funktion.
BINDVÄV: Mangan bidrar till att upprätthålla en normal benstomme och till normal bildning av bindväv, samt skydda cellerna mot oxidativ stress.
IMMUNSYSTEM: Vitamin C och D bidrar till immunsystemets normala funktion.

3. Ett av Nordens mest populära kosttillskott

Det är inte utan anledning att Collagen Plus har blivit en stor succé och en produkt «alla» vill ha. Anledningen är att kosttillskottet är speciellt sammansatt med omsorg för dig som vill vara normalt aktiv och rörlig. Därför har Collagen Plus sålts i rekordfart sedan 2014 och är i dag ett av Nordens mest populära kosttillskott för leder och muskler. Per i dag har över 200 000 provat Collagen Plus runt om i Norden.

4. Helnorsk produkt efter farmaceutisk standard

Collagen Plus är ett kosttillskott utvecklat och producerat i Norge av företaget Pharmatech, beläget på Rolvsøy utanför Fredrikstad, Norge. Pharmatech grundades 1987 och är en ledande producent av naturmedicin och hälsoprodukter i Norge och Skandinavien. De noggrant utvalda råvarorna i Collagen Plus levereras från deras toppmoderna fabrik med mikrobiologiska certifikat, enligt farmaceutisk standard Good Manufacturing Practice (GMP). Pharmatech producerar över 1 500 produkter till företag över hela världen och de använder i stor grad norska råvaror. Laxoljan i Collagen Plus är också norsk, producerad på Norges västkust.

5. Kvalitet till rimligt pris

När du köper kosttillskott direkt från oss kan vi hålla priserna nere trots höga kvalitetskrav. Vi erbjuder flexibla leveranser för att ge dig maximal frihet och lättillgänglig kundservice. Det är ingen bindningstid eller köpförpliktelse knutet till ditt abonnemang, det är enkelt att vara kund hos oss.

6. GRATIS* att prova

Alla kan prova ett Collagen Plus-abonnemang utan bindningstid eller köpförpliktelser. Du får då kapslar för 30 dagars förbrukning, allt du betalar är leveransen (frakt 79 kr). Det finns ingen bindningstid eller köpförpliktelse i samband med abonnemanget, eftersom vi vill att det ska vara enkelt att vara kund hos oss.

Nytt och förbättrat recept

NYHET! Nu har vi förbättrat Collagen Plus -receptet med ett extrakt av Boswellia Serrata, som bidrar till att hålla dina leder bekväma. Gör som över 200 000 andra och beställ ett 30 dagars provpaket GRATIS* i dag – Du sparar 199 kr! (*endast frakt 89 kr)

Hälsoeffekter

Collagen Plus innehåller kollagen typ l & ll, vitamin-D, norsk laxolja, mineralen mangan, och antioxidanten C-vitamin.

 • NYHET! Boswellia serrata bidrar till att hålla lederna bekväma.
 • C-vitamin bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för broskets och benstommens normala funktion.
 • D-vitamin bidrar till att bibehålla normal benstomme och muskelfunktion, samt ett normalt upptag och utnyttjande av kalcium och fosfor.
 • Mangan bidrar till att bibehålla normal benstomme och till normal bildning av bindväv, samt skydda cellerna mot oxidativ stress.
 • C- och D-vitamin bidrar till immunförsvarets normala funktion.

Relaterade artiklar:

Vanliga frågor

Här hittar du de vanligaste frågorna och svaren om Collagen Plus®, användning och tips, samt information om vår leveransservice.

Läs mer »

Ja tack, jag vill gärna prova Collagen Plus® GRATIS* i 30 dagar!

  Fält markerade med * är obligatoriska.

  Trygg och säker beställning. PostNord levererar

  Levereras direkt i din brevlåda. Trygghetsgaranti