– Ha tålamod, ge kroppen tid!

Torill Elise Stöback (76), Tromsö, rekommenderar alla att ge kroppen tid och ha tålamod

Av: BioMed Pharma | Oppdaterad: 30.9 september 2021 | Leder och muskler


Torill Elise Stöback (76) från Tromsö lever ett aktivt liv, där resor, natur, hobby och vänner tar mycket tid. För nästan 30 år sedan skedde det förändringar som påverkade den vitala pensionären och gjorde att långa turer i det vackra, nordnorska landskapet blev en sällsynthet.

Det började med höger höft

– Jag var bara 49 år då jag insåg att förändringarna kunde påverka livskvaliteten. Höftproteser var något jag trodde var otänkbart för folk i min ålder. Och att kunna vara normalt aktiv, som att gå i nerförsbacke och trappor, är något som de flesta inte tänker på som ett problem. Naturen och friheten att kunna njuta denna fysiskt, ger livsglädje och energi och är något av det viktigaste för mig.

Påverkar vardagen

– Att leva med konstant, fysisk nedsatthet, kan ta knäcken på vem som helst. Man kan känna sig reducerad och det är utmattande i det långa loppet. För många påverkar sådant vardagen i den grad att man inte är upplagd för livets vardagliga aktiviteter, säger pensionären från Tromsö.

– Kroppen reparerar sig inte över natten, så det säger sig själv att tålamod är en dygd

Ljus i tunneln

Ett inlägg på Facebook väckte Torills uppmärksamhet. – Jag fann en artikel om Collagen Plus och tänkte att detta är värt att prova. Jag provade först i ett par månader, men märkte egentligen ingenting. Men efter en längre tid med Collagen Plus som dagligt tillskott kan jag bara säga att jag är supernöjd. Torill ser ljust på livet och pensionärstillvaron.

Hon har följande råd till andra i hennes situation: – Prova Collagen Plus! Jag kan verkligen starkt rekommendera produkten. Och kom ihåg att ge kroppen tid och ha tålamod. Det fungerade för mig!

Relaterade artiklar:

– Jag vågar inte sluta med Collagen Plus

Det Bente Mikkelsen (63) från Näsöya gillar allra mest är att dansa och vara aktiv tillsammans med barnbarnet.

Läs mer »

– Det enda handikapp jag lever med är golfhandicap!

– För fyra år sedan blev jag tipsad om Collagen Plus av en vän. Nu är jag själaglad för rådet och tar Collagen Plus varenda dag.

Läs mer »

Jag vill gärna prova Collagen Plus® KOSTNADSFRITT* i 60 dagar!


    Fält markerat med * är obligatorisk.    Trygg och säker beställning. PostNord levererar

    Levereras direkt i din brevlåda. Trygghetsgaranti