– Jag vågar inte sluta med Collagen Plus

Bente Mikkelsen (63), Näsöya, är övertygad och tar Collagen Plus varje dag.

Av: NaturaMed Pharma | Uppdaterad: 21. mars 2022


Det Bente Mikkelsen (63) från Näsöya gillar allra mest är att dansa och vara aktiv tillsammans med barnbarnet. Hon är upptagen av att fungera i vardagen, men samtidigt ha ett rikt liv utan begränsningar. Som många andra, upplever hon att kroppen åldras, men vill fortsätta med att utöva sina intressen.

I ungdomen var Bente aktiv utövare av sällskapsdans och är i dag gift med sin danspartner. – Att dansa ger mig livsglädje, berättar Bente med värme. – Det duger inte att vara stel i kroppen när man ska vara aktiv på dansgolvet! Hoppa och studsa, det är målet, fastslår hon med glimten i ögat.

Jag kan inte vara stel när jag ska dansa!

Att vara aktiv påverkar självbilden

– För mig är det meningsfullt att vara vital och aktiv. Några har det så att de upplever att det är svårt varje gång de reser sig och jag tänker att det måste vara frustrerande och hämma både livsglädje och självbilden.

Bente förklarar vidare: – Jag är bara 63 år och vet ju att jag inte blir yngre. På vintern tycker jag om att åka skidor med familjen och mina väninnor. I fjol fick jag jobba för att klara av att hänga med i spåret. Jag vill fortsätta njuta av skidturer i skog och mark och börja tänka ännu mer på kosthållning.

Nu är jag överbevisad!

Det var väninnorna som fick Bente att prova Collagen Plus. Trots att hon var skeptisk, lät hon sig övertalas.

– Collagen Plus kan jag inte vara utan idag. Jag höll på att sluta använda kosttillskottet, men efter 7 månader blev jag överbevisad om att valet jag hade gjort var rätt. Så jag är överbevisad och måste säga att nu vågar jag inte sluta med Collagen Plus.

Nytt och förbättrat recept

NYHET! Nu har vi förbättrat Collagen Plus -receptet med ett extrakt av Boswellia Serrata, som bidrar till att hålla dina leder bekväma. Gör som över 200 000 andra och beställ ett 30 dagars provpaket GRATIS* i dag – Du sparar 199 kr! (*endast frakt 89 kr)

Hälsoeffekter

Collagen Plus innehåller kollagen typ l & ll, vitamin-D, norsk laxolja, mineralen mangan, och antioxidanten C-vitamin.

 • NYHET! Boswellia serrata bidrar till att hålla lederna bekväma.
 • C-vitamin bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för broskets och benstommens normala funktion.
 • D-vitamin bidrar till att bibehålla normal benstomme och muskelfunktion, samt ett normalt upptag och utnyttjande av kalcium och fosfor.
 • Mangan bidrar till att bibehålla normal benstomme och till normal bildning av bindväv, samt skydda cellerna mot oxidativ stress.
 • C- och D-vitamin bidrar till immunförsvarets normala funktion.

Relaterade artiklar:

6 goda skäl att använda Collagen Plus ®

Den otroliga bästsäljaren Collagen Plus har provats av över 200 000 personer i Norden. Här är 6 goda skäl att använda Collagen Plus.

Läs mer »

– Ha tålamod, ge kroppen tid!

Torill Elise Stöback (76) från Tromsö lever ett aktivt liv, där resor, natur, hobby och vänner tar mycket tid.

Läs mer »

Ja tack, jag vill gärna prova Collagen Plus® GRATIS* i 30 dagar!

  Fält markerade med * är obligatoriska.

  Trygg och säker beställning. PostNord levererar

  Levereras direkt i din brevlåda. Trygghetsgaranti