– Yoga och Collagen Plus hjälper mig att hålla mig smidig

Av: NaturaMed Pharma | Publicerad: 28. mars 2022


Päivi Immonen (66 år) är mycket förtjust i en aktiv livsstil och gillar både vattenlöpning, stavgång och yoga. Päivi vill fortsätta med sina hobbyer så länge som möjligt, och det kräver bra muskler och leder.

– Jag nämnde för min syster en gång att jag önskar att hålla mig aktiv så länge som möjligt och hon rekommenderade mig att prova Collagen Plus. Jag beställde produkten direkt och nu är jag väldigt tacksam för det.

Trädgårdsarbete och matlagning

Päivi bor i ett hus med en stor trädgård tillsammans med sin man. Förutom trädgårdsarbete är hon en ivrig kock och är mycket förtjust i att laga mat till familj och vänner, hålla stora fester både inne och ute i trädgården när vädret tillåter.

– Vi har en stor trädgård som till och med har vunnit ett trädgårdspris! Naturligtvis är trädgårdsarbete tufft och kräver mycket handarbete. Jag älskar att laga mat och är känd för att laga god mat av vänner och familj. Jag brukar ofta ha stora fester. Det kräver mycket, men det är alltid värt det! Alla aktiviteter jag nämnde kräver att jag använder mina händer och därför måste jag ta hand om dem. Inget kan stoppa mig.

Välfungerande kropp även i framtiden

Päivi menar bestämt att ett aktivt liv tillsammans med Collagen Plus hjälper henne att hålla sig aktiv och att hennes kropp fungerar som den ska även i framtiden.

”Jag vill ha en välfungerande kropp. Då kan jag hålla mig aktiv så länge som möjligt. Vattenlöpning, stavgång och yoga, som kräver god muskelfunktion och smidiga leder, utför jag utan problem. Trädgårdsarbete och utomhusaktiviteter, så som svamp- och bärplockning, är en viktig del av mitt liv, och jag skulle inte kunna hålla på med det utan en välfungerande kropp.”

Gör som Päivi och tusentals andra nordbor, ge Collagen Plus en chans du också!

Nytt och förbättrat recept

NYHET! Nu har vi förbättrat Collagen Plus -receptet med ett extrakt av Boswellia Serrata, som bidrar till att hålla dina leder bekväma. Gör som över 200 000 andra och beställ ett 30 dagars provpaket GRATIS* i dag – Du sparar 199 kr! (*endast frakt 89 kr)

Hälsoeffekter

Collagen Plus innehåller kollagen typ l & ll, vitamin-D, norsk laxolja, mineralen mangan, och antioxidanten C-vitamin.

 • NYHET! Boswellia serrata bidrar till att hålla lederna bekväma.
 • C-vitamin bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för broskets och benstommens normala funktion.
 • D-vitamin bidrar till att bibehålla normal benstomme och muskelfunktion, samt ett normalt upptag och utnyttjande av kalcium och fosfor.
 • Mangan bidrar till att bibehålla normal benstomme och till normal bildning av bindväv, samt skydda cellerna mot oxidativ stress.
 • C- och D-vitamin bidrar till immunförsvarets normala funktion.

Relaterade artiklar:

6 goda skäl att använda Collagen Plus ®

Den otroliga bästsäljaren Collagen Plus har provats av över 200 000 personer i Norden. Här är 6 goda skäl att använda Collagen Plus.

Läs mer »

– Ha tålamod, ge kroppen tid!

Torill Elise Stöback (76) från Tromsö lever ett aktivt liv, där resor, natur, hobby och vänner tar mycket tid.

Läs mer »

Ja tack, jag vill gärna prova Collagen Plus® GRATIS* i 30 dagar!

  Fält markerade med * är obligatoriska.

  Trygg och säker beställning. PostNord levererar

  Levereras direkt i din brevlåda. Trygghetsgaranti