Bryt ner motståndaren, inte kroppen!

Öystein Davidsen (76) är mannen som stod bakom Jon Rönningen när han tog OS-guld i brottning både i Seoul 1988 och Barcelona 1992 för Norge.

Av: NaturaMed Pharma | Uppdaterad: 21. mars 2022


Att vara aktiv är helt avgörande för livskvaliteten för tidigare brottaren Øystein Davidsen. För han är Collagen Plus ett rätt och enkelt val.

Øystein Davidsen (76 år) är före detta elitidrottare och vann under sin tid åtta Norska mästerskaps-Guld och ett silver i brottning, mellan åren 1966 och 1977. Han vann också kungapokalen 1966 och 1972. Han har varit president i Norges Brottningsförbund i två perioder, senast fram till 2008. Åratal med hård träning som elitidrottare märks väl på kroppen med belastningar och slitage. Davidsen är därför upptagen av att finna aktiviteter och hjälp som skapar förutsättningar för en stark kropp och god hälsa.

– Än idag betyder det mycket för mig och mitt humör att kunna vara fysiskt aktiv. Att kroppen fungerar som den ska är tätt förknippat med livsglädje och trivsel.

Happy wife, happy life

Den tidigare medaljören spelade också under 13 år för fotbollsklubben Urædds A-lag. Han är fortsatt aktiv och beger sig ofta ut på en löprunda, spelar golf, tennis och squash. För att kunna hålla igång kroppen och aktivitetsnivån tar Øystein Collagen Plus.

Davidsen har med åren blivit ännu mer medveten om sin kosthållning och hälsa, men det var hans fru Ingebjörg som föreslog att han skulle prova Collagen Plus. – Kanske tröttnade hon på att jag klagade så mycket, ler Öystein och berättar att han till en början var ganska skeptisk till kosttillskottet, och inte hade några planer om att fortsätta efter provperioden.

– Jag måste erkänna att Collagen Plus är ett rätt och enkelt val för mig och jag rekommenderar det till alla som vill prova

Nytt och förbättrat recept

NYHET! Nu har vi förbättrat Collagen Plus -receptet med ett extrakt av Boswellia Serrata, som bidrar till att hålla dina leder bekväma. Gör som över 200 000 andra och beställ ett 30 dagars provpaket GRATIS* i dag – Du sparar 199 kr! (*endast frakt 79 kr)

Hälsoeffekter

Collagen Plus innehåller kollagen typ l & ll, vitamin-D, norsk laxolja, mineralen mangan, och antioxidanten C-vitamin.

 • NYHET! Boswellia serrata bidrar till att hålla lederna bekväma.
 • C-vitamin bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för broskets och benstommens normala funktion.
 • D-vitamin bidrar till att bibehålla normal benstomme och muskelfunktion, samt ett normalt upptag och utnyttjande av kalcium och fosfor.
 • Mangan bidrar till att bibehålla normal benstomme och till normal bildning av bindväv, samt skydda cellerna mot oxidativ stress.
 • C- och D-vitamin bidrar till immunförsvarets normala funktion.

Relaterade artiklar:

Detta innehåller Collagen Plus ®

När du kompletterar din diet med Collagen Plus®, får du i dig kollagen, virgin laxolja med omega 3, antioxidanter och vitaminer.

Läs mer »

Kjell Bjerke hade inget att förlora

Kjell Bjerke fikk tillbaka formen med Collagen Plus. – Jag kom till den punkt då jag inte hade något att förlora. Efter drygt fyra månader blev jag nöjd, berättar han.

Läs mer »

Ja tack, jag vill gärna prova NYHETEN Collagen Plus® GRATIS* i 30 dagar!


  Fält markerade med * är obligatoriska.  Trygg och säker beställning. PostNord levererar

  Levereras direkt i din brevlåda. Trygghetsgaranti