Ole Tufte rekommenderar Collagen Plus

Ole Tufte ville hitta ett kosttillskott som levde upp till hans krav och föll för Collagen Plus.

Av:NaturaMed Pharma | Uppdaterad: 22 juni 2022


Ole Tufte (61) har arbetat med människor i över 28 år. Hans yrke är fysiskt tungt och samtidigt som han hjälper andra vill Tufte hålla sin egen livskvalitet på topp.

Ole har arbetat med människor i många år, och han är väl medveten om de utmaningar många upplever i vardagen kopplat till ålder och belastningar. Han rekommenderar motion och en varierad kost så att kroppen får förutsättningar för normal funktionalitet.

Åldern påverkar många

– I jobbet träffar jag många som behöver vägledning och uppföljning, berättar Tufte. Åldersgruppen som han speciellt riktat in sig på har oftast passerat 50, där kroppen trots allt har utsatts för många års kontinuerlig användning.

Ole Tufte förklarar vidare: – Händerna är mitt levebröd. För 6-7 år sedan började jag tänka mer medvetet på att kroppen och mina händer ska fungera livet ut och jag bestämde mig att först lägga om mitt arbete. Efterhand trappade jag också ner på arbetsmängden, men upplevde att jag inte trivdes med det. Jag har lång tid kvar av min yrkeskarriär och målet är definitivt att fortsätta så länge som möjligt.

Ole tycker om att vara aktiv genom bl.a. skidåkning, rullskidor och fotboll. Han tillbringar också mycket fritid tillsammans med barnbarnen.

Prova NYA Collagen Plus du också och spara 199:- genom att beställa provpaket i dag!

– Jag la ner en hel del tid och undersökningar för att hitta ett kosttillskott med odenaturerat kollagen och kom fram till att Collagen Plus levde upp till mina kvalitetskrav.

– Den lättilltängliga informationen, ingredienserna och sättet som produkten blev presenterad på gjorde att jag fick en bra magkänsla, förklarar han.

Kosttillskottet levde upp till kraven

– I mitt yrke är jag helt beroende av händerna, där styrka är A och O. Jag ville hitta ett kosttillskott som levde upp till mina krav och föll för Collagen Plus.

Ole bestämde sig för att prova kosttillskottet och började med 2 kapslar Collagen Plus varje dag.

– Jag upplevde ganska fort att Collagen Plus täckte mitt behov. Efter att ha använt produkten i sex veckor, kände jag att detta var kosttilskottet jag ville och var tvungen att fortsätta med.

Därför rekommenderar han Collagen Plus

Tufte är uppriktigt exalterad över Collagen Plus. – Jag är väldigt mån om etik och i mitt dagliga arbete möter jag många som behöver rådgivning och vägledning. – Nu har jag använt Collagen Plus tillräckligt länge för att vara både vara övertygad och trygg med produkten. Därför har jag inga problem med att rekommendera Collagen Plus till andra.

Nytt och förbättrat recept

NYHET! Nu har vi förbättrat Collagen Plus -receptet med ett extrakt av Boswellia Serrata, som bidrar till att hålla dina leder bekväma. Gör som över 200 000 andra och beställ ett 30 dagars provpaket GRATIS* i dag – Du sparar 199 kr! (*endast frakt 89 kr)

Hälsoeffekter

Collagen Plus innehåller kollagen typ l & ll, vitamin-D, norsk laxolja, mineralen mangan, och antioxidanten C-vitamin.

 • NYHET! Boswellia serrata bidrar till att hålla lederna bekväma.
 • C-vitamin bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för broskets och benstommens normala funktion.
 • D-vitamin bidrar till att bibehålla normal benstomme och muskelfunktion, samt ett normalt upptag och utnyttjande av kalcium och fosfor.
 • Mangan bidrar till att bibehålla normal benstomme och till normal bildning av bindväv, samt skydda cellerna mot oxidativ stress.
 • C- och D-vitamin bidrar till immunförsvarets normala funktion.

Relaterade artiklar:

Detta innehåller Collagen Plus ®

När du kompletterar din diet med Collagen Plus®, får du i dig kollagen, virgin laxolja med omega 3, antioxidanter och vitaminer.

Läs mer »

6 goda skäl att använda Collagen Plus ®

Den otroliga bästsäljaren Collagen Plus har provats av över 200 000 personer i Norden. Här är 6 goda skäl att använda Collagen Plus.

Läs mer »

Ja tack, jag vill gärna prova Collagen Plus® GRATIS* i 30 dagar!

  Fält markerade med * är obligatoriska.

  Trygg och säker beställning. PostNord levererar

  Levereras direkt i din brevlåda. Trygghetsgaranti