Vänninna lovordade Collagen Plus

Oddbjørg Randal (78) från Høyanger i Norge är nöjd med kosttilskottet Collagen Plus.

Av: NaturaMed Pharma | Uppdaterad: 21. mars 2022


– Det är så roligt att dansa, jag kan hålla igång fyra – fem danser utan paus och utan att bli trött eller snubbla till. Om jag hör en svängig Elvis låt, ja då måste jag upp och röra på mig, ler Oddbjørg Randal (78).

Oddbjørg Randal reser gärna på dansgala för en svängom på dansgolvet, och är överlycklig för att benen fortsätter att hänga med. – Det är kanske för att Harry, min son påminner mig om det, ler hon som är mor till tre barn och dedikerad farmor till fyra barnbarn. – Men det är väldigt roligt, alla som är där gillar ju att dansa, säger den sportiga västlänningen som också dansar norsk folkdans, schottis och gammal dans.

Må bra i sin ålder

Oddbjørg medger att hon har tur som är rörlig för sin ålder, och fortfarande är lätt på foten så att hon kan följa med i dansen. Men tänker ibland på att hon inte blir yngre.

– Att ha hälsa och fysik i behåll är jätteviktigt för att jag skall trivas och kunna följa med på aktiviteter, leka med barnbarnen och hålla på med mina interessen som dans. 

Utan hälsan i behåll skulle vardagen bli tråkig och stillasittande.

Vänninna lovordade Collagen Plus

Det var i februari 2017 som en god vän tipsade Oddbjørg om Collagen Plus. – Hon var så nöjd med kosttillskottet och sa att jag skulle prova, så jag tänkte varför inte. Fyra veckor efter att jag började ta Collagen Plus, blev jag övertygad om att det var rätt produkt för mig,

Oddbjørg förklarar: – Jag är inte typen som kastar mig över allt som är nytt, egentligen är jag nog lite skeptisk till sådana «tabletter», men jag litade på min vänninna.

Nu litar jag helt klart på de två kapslar med Collagen Plus som jag tar varje dag!

Nytt och förbättrat recept

NYHET! Nu har vi förbättrat Collagen Plus -receptet med ett extrakt av Boswellia Serrata, som bidrar till att hålla dina leder bekväma. Gör som över 200 000 andra och beställ ett 30 dagars provpaket GRATIS* i dag – Du sparar 199 kr! (*endast frakt 79 kr)

Hälsoeffekter

Collagen Plus innehåller kollagen typ l & ll, vitamin-D, norsk laxolja, mineralen mangan, och antioxidanten C-vitamin.

 • NYHET! Boswellia serrata bidrar till att hålla lederna bekväma.
 • C-vitamin bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för broskets och benstommens normala funktion.
 • D-vitamin bidrar till att bibehålla normal benstomme och muskelfunktion, samt ett normalt upptag och utnyttjande av kalcium och fosfor.
 • Mangan bidrar till att bibehålla normal benstomme och till normal bildning av bindväv, samt skydda cellerna mot oxidativ stress.
 • C- och D-vitamin bidrar till immunförsvarets normala funktion.

Relaterade artiklar:

Vanliga frågor

Här hittar du de vanligaste frågorna och svaren om Collagen Plus®, användning och tips, samt information om vår leveransservice.

Läs mer »

– Det enda handikapp jag lever med är golfhandicap!

– För fyra år sedan blev jag tipsad om Collagen Plus av en vän. Nu är jag själaglad för rådet och tar Collagen Plus varenda dag.

Läs mer »

Ja tack, jag vill gärna prova NYHETEN Collagen Plus® GRATIS* i 30 dagar!


  Fält markerade med * är obligatoriska.  Trygg och säker beställning. PostNord levererar

  Levereras direkt i din brevlåda. Trygghetsgaranti