Livsglädje med god hälsa!

Ragnhild Strømsheim (73), från Langevåg i Norge tar alltid med Collagen Plus på resan och tycker det är tryggt att veta att boxen med kapslar ligger i väskan!

Av: BioMed Pharma | Uppdaterad: 30. september 2021 | Kundberättelser


För Ragnhild Strömsheim (73) är det en bra vardag om den innehåller både in- och utrikes resor, spontana vänskapsresor och att njuta av livet. En god hälsa vädesätter hon högt, och vill inte att åldern skall vara något hinder.

– Jag älskar att resa! Jag får energi av att uppleva nya platser och kulturer! Från sitt hus på Langevåg i Norge är Ragnhild omgiven av den storslagna västlandsnaturen, och från terrassen kan hon se färjorna kryssa i Borgundfjorden, och i fjärran skymtar spiror och torn i Ålesund. Den erfarne globetrottern berättar tacksamt varför hon börjat resa igen, efter ett uppehåll på åtta år.

Ragnhild gjorde ett viktigt val

– Livet bjuder på mycket fint, men jag har också haft motgångar som har satt sina spår på kropp och själ säger Ragnhild, och berättar öppenhjärtligt om chocken och saknaden efter sin äkta man Asbjörn, som plötsligt gick bort efter en hjärtinfark 2009.

Det äkta paret delade både res- och dansglädjen, och åkte varje år utomlands, två till tre gånger om året genom hela äktenskapet. – Efter att Asbjörn gick bort, blev jag nästan omedvetet mer passiv allt eftersom åren gick och jag tappade gnistan. Till slut förstod jag att jag måste göra ett val. Jag satt och såg på TV när reklamen om kosttillskottet Collagen Plus plötsligt dök upp.

Jag kände igen mig själv i reklamen, så jag tvekade inte att beställa.

God hälsa är ett gott liv

Ragnhild berättar att efter bara 14 dagar tog hon beslut om att hon skulle fortsätta med Collagen Plus. – Jag gav mig själv en spark där bak för att ta vara på vardagen, och det var minsann på tiden, ler Ragnhild.

I dag är kalendern fylld med olika aktiviteter och roliga saker att göra. – Det hade gått så långt att jag nästan hade glömt hur det kändes att ha lust att göra saker och hur en uppbokad dag kändes. Jag far runt mycket, kör bil, vandra och åka på semster, träffar vänner och gör saker jag låtit bli att göra på många år. Ragnhild har också nio barnbarn och två barnbarnsbarn, som hon spenderar mycket tid tillsammans med.

Collagen Plus är alltid med på resan

 – I slutet av oktober har en vänninna och jag bokat oss på en danskryssning. Det är så roligt att dansa, jag kan nästan inte sluta, ler den charmiga västlänningen.

– Att livet är vad jag gör det till, är en fin tanke som jag värnar om. Det är så sant som det är sagt, att ha en god hälsa är att ha ett gott liv. Jag får ju mycket motion, med dansen, att åka på resor och leka med barnbarnen.

Jag tar alltid med Collagen Plus på resan, det känns liksom tryggt att veta att boxen med kapslar ligger i väskan!

Relaterade artiklar:

Detta innehåller Collagen Plus ®

När du kompletterar din diet med Collagen Plus®, får du i deg kollagen, virgin laxolja med omega 3, antioxidanter och viktiga vitaminer.

Läs mer »

Gör som Öystein Davidsen – ta hand om dig själv

Den legendariske, norske brottartränaren Öystein Davidsen berättar varför han talar varmt om Collagen Plus.

Läs mer »

Jag vill gärna prova Collagen Plus® KOSTNADSFRITT* i 60 dagar!


    Fält markerat med * är obligatorisk.    Trygg och säker beställning. PostNord levererar

    Levereras direkt i din brevlåda. Trygghetsgaranti