Kjell Bjerke hade inget att förlora

Kjell Bjerke (70) hade inget att förlora på att proa ledprodukten Collagen Plus.

Av:NaturaMed Pharma | Uppdaterad: 21.mars 2022


Kjell Bjerke (70) fick tillbaka formen med Collagen Plus

Att Kjell Bjerke var aktiv i ungdomen tror han är stor anledning att han fortsatt är det.

– När vi var unga höll vi på med allt möjligt, både backhoppning och ishockey. I våra egna ögon var vi professionella, med det var ju bara fritidsaktiviteter, säger han.

Men skillnaden mellan fritidsaktiviteteter och jobb har aldrig varit så tydliga för Bjerke. Han har jobbat både som snickare och busschaufför samt spelat i band i 40 år. Han hade egen snickarifirma fram till dess att läkaren förbjöd honom att bära något som väger mer än 20 kg. Idag är han pensionär, men har fortsatt olika färdigheter och kör buss när han känner för det. Annars tillbringar han tid i skog och mark.

– Jag hade inget att förlora

Under en svår period märkte Kjell att kroppen inte var helt hundra. Fingrar och knä var inte helt med längre. Han kände att han inte kunde göra några större ansträngande saker, bara vanligt liv, som till exempel gå på tur med hunden och spela piano. Kjell började se sig om efter ett kosttillskott som kunde hjälpa.

– Jag provade Collagen Plus, men slutade efter några månader. Jag är den otålmodige typen som inte orkar att vänta på resultaten. Han ler. Han bestämde sig likväl for att ge kosttilskott en chans till.

– Jag kom till den punkt då jag inte hade något att förlora. Efter drygt fyra månader blev jag nöjd, berättar han.

Nu kan Kjell gå tur och spela piano varje dag. 

– Jag kan med handen på hjärtat säga att mina leder fungerar som jag vill. Nu har jag tatt Collagen Plus i lite över ett år och kommer aldrig att sluta.

Nytt och förbättrat recept

NYHET! Nu har vi förbättrat Collagen Plus -receptet med ett extrakt av Boswellia Serrata, som bidrar till att hålla dina leder bekväma. Gör som över 200 000 andra och beställ ett 30 dagars provpaket GRATIS* i dag – Du sparar 199 kr! (*endast frakt 89 kr)

Hälsoeffekter

Collagen Plus innehåller kollagen typ l & ll, vitamin-D, norsk laxolja, mineralen mangan, och antioxidanten C-vitamin.

 • NYHET! Boswellia serrata bidrar till att hålla lederna bekväma.
 • C-vitamin bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för broskets och benstommens normala funktion.
 • D-vitamin bidrar till att bibehålla normal benstomme och muskelfunktion, samt ett normalt upptag och utnyttjande av kalcium och fosfor.
 • Mangan bidrar till att bibehålla normal benstomme och till normal bildning av bindväv, samt skydda cellerna mot oxidativ stress.
 • C- och D-vitamin bidrar till immunförsvarets normala funktion.

Relaterade artiklar:

– Yoga och Collagen Plus hjälper mig att hålla mig smidig

Päivi Immonen (66 år) är mycket förtjust i en aktiv livsstil och gillar både vattenlöpning, stavgång och yoga. Päivi vill fortsätta med sina hobbyer så länge som möjligt, och det kräver bra muskler och leder.

Läs mer »

Ja tack, jag vill gärna prova Collagen Plus® GRATIS* i 30 dagar!

  Fält markerade med * är obligatoriska.

  Trygg och säker beställning. PostNord levererar

  Levereras direkt i din brevlåda. Trygghetsgaranti