Gör som Öystein Davidsen – ta hand om dig själv

Öystein Davidsen (76) är mannen som stod bakom Jon Rönningen när han tog OS-guld i brottning både i Seoul 1988 och Barcelona 1992 för Norge.

Av: BioMed Pharma | Uppdaterad: 30. september 2021 | Kundberättelser


För många i Norge är Öystein Davidsen mest känd som mannen som stod bakom Jon Rönningen när han tog OS-guld i brottning både i Seoul 1988 och Barcelona 1992. För Davidsen själv är det i dag god hälsa och fysisk aktivitet som är viktigast, och ger mening i vardagen.

Mästare inom brottning

Mannen från Porsgrunn är en mästare att räkna med inom norsk brottning, och har en imponerande meritlista från den tuffa idrottsgrenen. Han har själv varit professionell utövare, varit tränare på alla nivåer, chefstränare för landslaget med två OS-guld på sitt CV, president, generalsekreterare i klubben och mycket mer.

– Det var många inom brottningen som inte trodde på att jag även hade ett vanligt jobb medan jag var aktiv, säger den tidigare ingenjören på Norska Hydro, som har vunnit hela åtta norska mästerskap i seniorklass, och dessutom två eftertraktade norska kungapokaler.

Belastningen efter år som toppatlet

Många år av hård träning märks på kroppen, och belastning och slitage är ganska vanligt när man under många år har varit professionell idrottsutövare. Davidsen har ingen lust att ha «knakande» leder, och är därför angelägen om att ta hand om sin kropp och hälsa. Den tidigare medaljvinnaren, som även spelat 13 år på A-lags nivå i fotboll, är fortfarande aktiv och springer gärna löpturer, spelar golf, tennis och squash.

Det betyder mycket för mig och mitt humör att jag kan hålla på med fysisk aktivitet. Att känna livslädje och trivsel hänger ihop med en fungerande kropp.

Väljer Collagen Plus

Davidsen har med åren blivit ännu mer medveten om sin kosthållning och hälsa, men det var hans fru Ingebjörg som föreslog att han skulle prova Collagen Plus. – Kanske tröttnade hon på att jag klagade så mycket, ler Öystein och berättar att han till en början var ganska skeptisk till kosttillskottet, och inte hade några planer om att fortsätta efter provperioden.

Efter fyra veckor märkte jag att Collagen Plus var rätt kosttillskott för mig. Tur att min fru var envis, för jag har inget tålamod, erkänner Öystein.

– Att träna och vara aktiv är helt avgörande för min livskvalitet. Jag måste säga att Collagen Plus är ett riktigt och enkelt val för mig, och jag säger det till alla som har en aktiv vardag.

Relaterade artiklar:

Detta innehåller Collagen Plus ®

När du kompletterar din diet med Collagen Plus®, får du i deg kollagen, virgin laxolja med omega 3, antioxidanter och viktiga vitaminer.

Läs mer »

Livsglädje med god hälsa!

– Jag tar alltid med Collagen Plus på resan, det känns liksom tryggt att veta att boxen med kapslar ligger i väskan!

Läs mer »

Jag vill gärna prova Collagen Plus® KOSTNADSFRITT* i 60 dagar!


    Fält markerat med * är obligatorisk.    Trygg och säker beställning. PostNord levererar

    Levereras direkt i din brevlåda. Trygghetsgaranti