– Det enda handikapp jag lever med är golfhandicap!

– Jag är själaglad för rådet och passar på att ta Collagen Plus varenda dag, säger Hans-Petter Kristiansen (68) från Fetsund i Norge.

Av: NaturaMed Pharma | Uppdaterad: 21. mars 2022


Hans-Petter Kristiansen (68) från Fetsund i Norge trivs allra bäst på golfbanan, och har genom åren gått många mil på gräsmattorna. Den charmiga pensionären är glad att formen och hälsan är god och han är övertygad om att fysisk aktivitet är nyckeln till ett långt liv.

– Min hobby har ingen åldersgräns

– Jag tycker att detta är Norges bästa golfbana, säger golfentusiasten där han står under en knallblå himmel på Miklagård Golf på Kløfta, hans fasta tillhåll fyra dagar i veckan. Vintersäsongen tillbringar Hans-Petter på Hua Hin i Thailand, som är känt för att ha några av Asiens bästa golfbanor.

Hans-Petter berättar vidare: – Det var min far som fick mig att bli intresserad av golf. Han började att spela som 73-åring och höll på tills han var 90! Golf är uppenbarligen ett familjeintresse, för sonen spelar också golf, och har nu gjort det i 22 år.

Golf kräver god fysik

Hans-Petter berättar att det är viktigt för golfspelare att vara smidig i kroppen för att få till den rätta svingen. Ett bra och fast grepp runt golfklubban styr bollen i rätt riktning. Bra knä och stark rygg är också en fördel, för det blir mycket gående med en tung golfbag över axeln under en hel dag på banan.

– Tanken på att jag inte skall ha hälsan till att utöva min hobby, är helt enkelt en deprimerande tanke.

Golf är min stora passion, och jag skulle nog inte bli trevlig att ha och göra med inom hemmets fyra väggar utan golfen, erkänner Hans-Petter.

Fina år med Collagen Plus

När Hans-Petter började känna av åldern och alla år på banan i kroppen, började han fundera på hur länge han skulle kunna behålla sitt goda liv. – Jag vet att andra golfare varit glada för att ta kosttillskott, och när en vän berättade om sin upplevelse av Collagen Plus, litade jag på honom även om jag själv var lite skeptisk.

Det var för fyra år sedan jag blev tipsad om Collagen Plus. Nu är jag själaglad för rådet och passar på att ta Collagen Plus varenda dag.

– De sista fyra åren har varit fina, och jag är på golfbanan så ofta jag kan och övar på den rätta svingen. Jag berättar min historia, för att jag vill sprida det goda budskapet – ge Collagen Plus en chans och du kommer inte att ångra dig!

Nytt och förbättrat recept

NYHET! Nu har vi förbättrat Collagen Plus -receptet med ett extrakt av Boswellia Serrata, som bidrar till att hålla dina leder bekväma. Gör som över 200 000 andra och beställ ett 30 dagars provpaket GRATIS* i dag – Du sparar 199 kr! (*endast frakt 79 kr)

Hälsoeffekter

Collagen Plus innehåller kollagen typ l & ll, vitamin-D, norsk laxolja, mineralen mangan, och antioxidanten C-vitamin.

 • NYHET! Boswellia serrata bidrar till att hålla lederna bekväma.
 • C-vitamin bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för broskets och benstommens normala funktion.
 • D-vitamin bidrar till att bibehålla normal benstomme och muskelfunktion, samt ett normalt upptag och utnyttjande av kalcium och fosfor.
 • Mangan bidrar till att bibehålla normal benstomme och till normal bildning av bindväv, samt skydda cellerna mot oxidativ stress.
 • C- och D-vitamin bidrar till immunförsvarets normala funktion.

Relaterade artiklar:

Så använder du Collagen Plus ®

Det tar tid för kroppen att ställa om sig. Tips från våra kunder är att ha tålmod och att ta kapslarna kontinuerligt.

Läs mer »

Vänninna lovordade Collagen Plus

– Fyra veckor efter jag började att ta Collagen Plus, var jag övertygad om att det var helt rätt produkt för mig.

Läs mer »

Ja tack, jag vill gärna prova NYHETEN Collagen Plus® GRATIS* i 30 dagar!


  Fält markerade med * är obligatoriska.  Trygg och säker beställning. PostNord levererar

  Levereras direkt i din brevlåda. Trygghetsgaranti