Information om Collagen Plus®

Collagen Plus® innehåller kollagen typ l & ll, norsk virgin laxolja, mangan, samt C- och D-vitamin. C-vitamin bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för broskets och benens normala funktion. D-vitamin bidrar till att bibehålla normal ben- och muskelfunktion. D-vitamin bidrar också till ett normalt upptag och utnyttjande av kalcium och fosfor. Mangan bidrar till att bibehålla normal benstomme och till normal bildning av bindväv, samt skydda cellerna mot oxidativ stress.

Vi är stolta att Collagen Plus är utvecklat och producerat i Norge, efter sträng farmaceutisk standard. Collagen Plus innehåller odenaturerad kollagen typ l och ll. Kollagen typ l finns i bland annat hud, senor, hår och kärl medan kollagen typ ll är den viktigaste beståndsdelen i brosk.


6 goda skäl att använda Collagen Plus ®

Den otroliga bästsäljaren Collagen Plus har provats av över 200 000 personer i Norden. Här är 6 goda skäl att använda Collagen Plus.

Läs mer »

Vanliga frågor

Här hittar du de vanligaste frågorna och svaren om Collagen Plus®, användning och tips, samt information om vår leveransservice.

Läs mer »

Så använder du Collagen Plus ®

Det tar tid för kroppen att ställa om sig. Tips från våra kunder är att ha tålmod och att ta kapslarna kontinuerligt.

Läs mer »

Detta innehåller Collagen Plus ®

När du kompletterar din diet med Collagen Plus®, får du i dig kollagen, virgin laxolja med omega 3, antioxidanter och vitaminer.

Läs mer »

Ja tack, jag vill gärna prova NYHETEN Collagen Plus® GRATIS* i 30 dagar!


    Fält markerade med * är obligatoriska.    Trygg och säker beställning. PostNord levererar

    Levereras direkt i din brevlåda. Trygghetsgaranti